Navigační systémy ve vozidlech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá přehledem navigačních systémů, které jsou v současné době využívány, nebo by v nejbližší době měly být v aktivním provozu. Je zde obsaženo základní rozdělení satelitních navigačních systémů, jejich funkce a vlastnosti, palubní jednotky navigačních systémů a jejich využití. Další část obsahuje oblasti využití navigačních systémů nejen ve vozidlech, ale i dalších službách s dopravou spojené. Poslední část se zabývá návrhem laboratorní úlohy se zaměřením na navigační systém pro předmět BAEB - Automobilová elektrotechnika.
This bachelor thesis consider contemporary navigation systems or systems that will be at work very soon. This work includes main parting of satellite navigation systems and their functions and charakteristics, board units of navigation systems and their usage in vehicles. Next part is about another usage in transportation jointed sevices. Last part is about suggestion for laboratory practise with specialization on navigation systems for lessons of subject BAEB (Vehicle elektrotechnics).
Description
Citation
MIŠINGER, L. Navigační systémy ve vozidlech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) Ing. Jaromír Vaněk, CSc. (místopředseda) doc. Dr. Ing. Hana Kuchyňková (člen) doc. Ing. Josef Koláčný, CSc. (člen) Ing. Marcel Janda, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Student obhajoval práci na téma "Navigační systémy ve vozidlech". V průběhu obhajoby student popsal typy a možnosti navigace v automobilech. Po obhajobě student odpověděl kvalifikovaně na otázky oponenta i komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO