Návrh strategie rozvoje obchodních aktivit firmy v rámci evropského vnitřního trhu.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Stále více podniků se musí postavit výzvám mezinárodních trhů. Rozvoj hospodářství se v mnoha odvětvích už nedá zastavit. Pro trvalou existenci a úspěch podniku na trhu už není dostačující se pouze koncentrovat na národní trh. Jestliže společnost chce vstoupit na mezinárodní trh, je nutné zajistit zpracování vhodných analýz. Vstup na mezinárodní trh přináší jak nové podnikatelské příležitosti, tak i hrozby vyspělého trhu. Předložená diplomová práce pojednává o dílčích funkcích - plánování, kontrole, organizaci a řízení lidských zdrojů.
There is a rising number of companies, which have to face the appeals of International Markets. It is not possible to stop the economic development in many sectors of the market. When the company wants to keep it´s lasting existence and success it is not sufficient to concentrate on the National Market only. If the company wants to enter the International Market it is necessary to assure a processing of appropriate analyses. Entering the International Market brings both the business opportunities and the mature market threats as well. The submitted Master´s thesis describes the partial activities – planning, supervision, organization and human resources management.
Description
Citation
HEŘMANOVÁ, M. Návrh strategie rozvoje obchodních aktivit firmy v rámci evropského vnitřního trhu. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO