Vyhodnocení meteorologických dat v lokalitě VUT FSI v Brně

Thumbnail Image
Date
Authors
Drábek, Ivo
ORCID
Advisor
Štětina, Josef
Referee
Mauder, Tomáš
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Obsahem této bakalářské práce je vyhodnotit meteorologická data ze snímačů venkovní teploty, vlhkosti, barometrického tlaku, rychlosti a směru větru umístěných na domku Energetického ústavu. Data byla naměřena od 1. 10. 2008 do 30. 9. 2009. Práce stručně popisuje vyhodnocované veličiny a přístroje, na kterých k měření došlo, dále pak obsahuje tabulky s vyhodnocenými daty a jejich zpracování do grafů.
Content of this bachelor´s thesis is evaluate meteorological data which were measured by sensors of temperature, humidity, barometric pressure, wind speed and wind direction which are placed on a station of Energy institute. Data were measured from the 1st October 2008 to the 30th September 2009. The thesis briefly characterizes evaluating quantities, sensors which were used for measuring, tables content evaluated data and their ilustration by graphs.
Description
Citation
DRÁBEK, I. Vyhodnocení meteorologických dat v lokalitě VUT FSI v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Josef Štětina, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Katolický, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Michal Jaroš, Dr. (člen) doc. Ing. Zdeněk Kratochvíl, CSc. (člen) Ing. Vladimír Krejčí, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Rozdíly mezi minimem a maximem teplot ve dnech a v noci. Vysvětlení grafického zpracování směru a rychlosti větru. Definice dnu a noci. Další meteorologické veličiny, které by se dali vyhodnocovat.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO