Návrh na změnu systému odměňování ve vybraném podnikatelském subjektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti a jejím cílem je zvýšení efektivity práce. Na základě teoretických poznatků, dotazníkového šetření a analýzy firmy navrhnu zlepšení ve způsobu odměňování, která by měla stávající zaměstnance více motivovat k produktivnější a efektivnější práci.
My bachelor’s thesis is focused on employees’ remuneration system and its evaluation in a select company. The main aim of this work is to raise the efficiency of labour. Some theoretical pieces of knowledge , my own research and firm’s analysis will give me a base for a proposal for some better methods of remuneration which should improve staff‘s motivation to work efficiently.
Description
Citation
HLÁVKOVÁ, P. Návrh na změnu systému odměňování ve vybraném podnikatelském subjektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (předseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (člen)
Date of acceptance
2010-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO