Patentovaná řešení strojních zařízení velkokapacitní prádelny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Práce se zabývá problematikou právní ochrany technických řešení na národní i mezinárodní úrovni a zaměřuje se na postup vytváření patentových rešerší. Výstupem je přehled již chráněných řešení v oblasti snižování energetické náročnosti profesní prádelny. Součástí práce je i stručné seznámení s procesem profesní údržby prádla.
The subject of the thesis is national and international legal protection of technical solutions of professional laundry machinery with a view to a patent review creation procedure. The output is the review of already legally protected solutions relating to the reduction of industrial laundry energy consumption. The part of thesis is also a brief summary relating to the professional laundry care process.
Description
Citation
ČERMÁK, M. Patentovaná řešení strojních zařízení velkokapacitní prádelny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
Ing. Jan Pokorný, CSc. (předseda) Ing. Dušan Vincour, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Jegla, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Hájek, Ph.D. (člen) Ing. Radek Dvořák, Ph.D. (člen) Ing. Vít Kermes, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO