Skončení pracovního poměru zaměstnanců společnosti Honeywell, spol. s r. o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku skončení pracovního poměru. Obsahuje návrh na skončení pracovního poměru zaměstnanců vypracovaný pro zaměstnavatele, který na základě rozhodnutí svého vedení přemísťuje jeden z výrobních programů do jiné země. Cílem je využít všech zákonných postupů skončení pracovního poměru, minimalizovat související náklady a snažit se podpořit zaměstnance, kterým je pracovní poměr ukončen.
This bachelor’s thesis deals with the issue of employment termination. It presents a proposal of an employees’ contract termination solution designed for an employer who is relocating one of their production programs to another country, as decided by their top management. The aim is to make use of all legal methods of employment termination, to minimize related costs, and to make the effort to support the employees whose employment has been terminated.
Description
Citation
HANUŠOVÁ, L. Skončení pracovního poměru zaměstnanců společnosti Honeywell, spol. s r. o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Lenka Matyášová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2010-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO