Analýza stavu informačního systému ve firmě a návrh možného zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce analyzuje část IT infrastruktury ve firmě a navrhuje pro tuto konkrétní vybranou oblast nové systémové řešení, kterým je možné zajistit technické a ekonomické zlepšení. Tato práce popisuje návrh na optimalizaci a konsolidaci serverů s využitím virtuálního prostředí. Součástí je i popis jednotlivých technologií virtuálního prostředí a jejich výhody. Podrobně se zaměřuje na oblast konsolidace serverů, která je rozhodující pro IT infrastrukturu v organizaci. Na závěr je navrženo jedno konkrétní řešení s vyhodnocením přínosů pro podnik.
The Bachelor's Work analyses a part of IT infrastructure in the company and suggests new system solutions for the particular selected area by which it is possible to guarantee both technical and economical improvement. This work describes the proposal for the optimalization and consolidation of the servers with the utilization of the virtual environment. The part is also the description of individual technologies of virtual environment and their advantages. It focuses detailed on the area of consolidation of the servers which is decisive for IT infrastructire in the organization. At the end is suggested one particular solution with the evaluation of the advantages for the company.
Description
Citation
FIKR, R. Analýza stavu informačního systému ve firmě a návrh možného zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO