Optimalizace tvaru háků v pecích petrochemického průmyslu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce, „Optimalizace tvaru háku v pecích petrochemického průmyslu“, popisuje postup a prostředky, jež vedou k vhodnějšímu tvaru háků v rozličných případech. Práce zároveň popisuje různá úskalí, která je nutná u navrhování háků zohlednit. Jsou popsány různé tvary háků, které jsou posuzovány v širších souvislostech z technického hlediska. Je vybrán jeden typ háku, na kterém je postup optimalizace názorně předveden.
Master’s thesis, „Optimization of hanger design in petrochemical industry heaters”, describes a procedure and means, leading to better hanger design in various cases. The thesis describes several problems which are necessary to be solved in hanger design. Technical expertise is executed on hangers of various designs. The procedure of optimization is shown on one chosen hanger design.
Description
Citation
HORSÁK, L. Optimalizace tvaru háků v pecích petrochemického průmyslu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Miroslav Maňas, CSc. (předseda) doc. Ing. Lubomír Vašek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Miloš Hammer, CSc. (člen) doc. Ing. Vladislav Singule, CSc. (člen) Ing. Vladimír Dokoupil, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO