Vývoj možností financování vlastního bydlení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Hlavním cílem mé bakalářské práce je analýza celkového vývoje možností financování vlastního bydlení, především v České republice. Otázku bydlení řeší většina z nás, alespoň jednou v životě. Investice do bydlení převyšuje mnohonásobně naše příjmy, proto je nutné, abychom se při výběru typu bydlení, správně rozhodli o jeho samotném způsobu financování.Ze statik, které jsou v České republice k dispozici, vyplývá, že z celkových výdajů českých domácností, tvoří náklady na bydlení až 1/4. Srovnám jednotlivé produkty vyskytující se na českém trhu, které jsou určeny k financování bydlení (stavební spoření, hypoteční úvěry,...). Záleží na zvážení každého z nás, zda použijeme i jiný zdroj financování, jako jsou např. vlastní naspořené finance nebo půjčky od kamarádů či rodinných příslušníku.
The main aim of my thesis is an analysis of the overall development of financing options for private housing, especially in the Czech Republic. The issue of housing solves most of us, at least once in their life. Investment in housing greatly exceeds our income, so it is necessary to the selection of type of housing, correctly decided on its method of financing itself. The statistics which are in the Czech Republic's disposal indicates that the total expenditures of Czech households, housing costs are up to 1/4. Compare the different products occurring in the Czech market, which are intended to finance housing (building savings, mortgage loans, ...). It depends on the consideration of each of us, whether we use a different funding source, such as your own saved money or loans from friends or family members.
Description
Citation
KAMENCOVÁ, A. Vývoj možností financování vlastního bydlení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO