Stavebně technologická studie realizaceTechnologického centra, Brno Dobrovského

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zpracována na základě projektu technologického centra tunelů Dobrovského v Brně. Technologické centrum bude sloužit především k umístění technologií řízení, kontroly provozu a také k odvětrávání dopravního prostoru tunelů. Stavba technologického centra je umístěna přibližně uprostřed trasy tunelů a je rozdělena na dvě části - TCI a TCII, které jsou vzájemně odděleny. V této práci je řešena realizace hrubé stavby TCI. Jedná se o osmipodlažní objekt z čehož je sedm pater podzemních a jedno nadzemní. Tato práce zahrnuje technologický předpis s kontrolním a zkušebním plánem k provádění podzemních stěn a k provádění monolitické stropní konstrukce. Součástí práce je i návrh zařízení staveniště včetně organizace výstavby, návrh strojní sestavy, časový plán, položkový rozpočet, zpráva BOZP a enviromentu.
This Bachelor thesis is based upon the Technology Centre project of Dobrovsky tunnels in Brno, Czech Republic. The Technology Centre will be used mainly for the placement of controls of technology, controls of operation and also for operating the ventilation of tunnel‘s traffic area. The building of Technology Centre is located approximately in the middle of the tunnel‘s paths, and divided to two independent units - TCI and TCII. This work deals with the implementation of construction site TCI. It is an eight-floored object with seven floors located underground and one above the ground. This work involves the technological prescription with inspection and test plan for implementation of underground walls and performing the monolithic ceiling construction. Also a part of this work is the building equipment layout with organization of construction, the mechanical assembly blueprint, a time schedule, an itemized budget, an HSW and an environment.
Description
Citation
BARTONĚK, V. Stavebně technologická studie realizaceTechnologického centra, Brno Dobrovského [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO