EMS ve výrobním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Práce se zabývá environmentálními aspekty a dopady výrobní společnosti SLB spol. s r.o. Výstup této práce může být použit pro zavádění systému environmentálního managementu v této společnosti. Obsahuje výpis základních zákonných požadavků vztahující se na SLB spol. s r.o. a stručný popis jejich plnění. Na konci práce jsou sepsány návrhy k zavedení preventivních opatření k ochraně životního prostředí.
This work considers with environmental aspects and impacts of manufacture in SLB spol. s r.o. (spol. s r.o. means Ltd) company. Output of this work can be used for starting environmental management system in this company. It contains abstract of base legal demands which refers to SLB spol. s r.o. and short declaration of their fulfilling. In the end of the work there are drafts to antipollution measures.
Description
Citation
HEGER, M. EMS ve výrobním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení jakosti
Comittee
Ing. Milan Tesař (předseda) prof. Ing. František Babinec, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Doležal (člen) Ing. Anna Krásová (člen) Ing. Pavel Trvaj (člen) doc. Ing. Leoš Bumbálek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladimír Pata, Dr. (člen)
Date of acceptance
2008-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO