Podnikatelský plán na založení domova pro seniory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem na založení domova pro seniory. Cílem této práce je ověřit, zda v současné době lze podnikat s vidinou zisku v oblasti poskytování ubytovacích a sociálních služeb pro osoby v důchodovém věku. V teoretické části jsem se zabývala teoretickými poznatky zpracování podnikatelských plánů.
The thesis deal with the business plan for creating of home for pensioners. The aim of this thesis is to identify if the business can currently take chance of profit in the provision of accommodation and social services for persons of retirement age. Theoretical part is concerned with the theoretic founds of business plans. Keywords Business
Description
Citation
VESELSKÁ, K. Podnikatelský plán na založení domova pro seniory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Radek Haman, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO