Cyklopočítač s měřičem frekvence

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací cyklopočítače s měřičem frekvence šlapání. Zařízení měří rychlost, frekvenci šlapání, tepovou frekvenci, ujetou vzdálenost a také aktuální čas a datum. Naměřené hodnoty se ukládají do paměti a poté je lze prostřednictvím USB rozhraní přenést do počítače. Práce obsahuje popis použitých magnetických senzorů a snímačů EKG. Praktická část zahrnuje návrh hardwarové a softwarové části cyklopočítače.
The Bachelor’s thesis deals with design and realization of the cyklocomputer with a measuring frequency of pedaling. The device measures speed, pedaling frequency, heart rate, distance traveled and the current time and date. Measured values are stored in memory and then can be transferred via USB bus to computer. The work includes a description of the magnetic sensors and ECG sensors. The practical part includes the design of hardware and software cyklocomputer.
Description
Citation
NETÁHLO, T. Cyklopočítač s měřičem frekvence [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Stanislav Hanus, CSc. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Láčík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Miloslav Steinbauer, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jiří Jan, CSc. (člen) doc. Dr. Ing. Pavel Horský (člen) Ing. Milan Motl, Ph.D. (člen) prof. Ing. Karel Roubík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise. Realizoval jste modul pro měření tepu? Na jakém principu pracuje Hallova sonda?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO