Inteligentní monitorovací zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předkládaná diplomová práce se zabývá návrhem a realizací zabezpečovacího zařízení pro vozidla. Toto zařízení je schopno určit svoji polohu, zjistit narušení hlídaného prostoru a předat tyto informace vzdálenému nadřazené systému. Nadřazený systém je schopný dle informací získaných od zabezpečovacího zařízení zobrazit jeho polohu na mapě. Práce popisuje jak samotné zabezpečovací zařízení z hlediska fyzického i programového, tak i programové vybavení nadřazeného systému.
This master thesis discusses design and realization of a security device for vehicles. This device can determine its actual location, discover unauthorized trespass and send information about this to a distant master system too. This distant master system can show the exact position of the security device on a map. The hardware and software for this security device and the software for the master system are described in this paper.
Description
Citation
NOSEK, Z. Inteligentní monitorovací zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (předseda) doc. Ing. Pavel Legát, CSc. (místopředseda) Ing. Ondřej Sajdl, Ph.D. (člen) Ing Antonín Rek, CSc (člen) Ing. Jiří Špinka (člen)
Date of acceptance
2008-06-09
Defence
Student seznámil komisi se svou diplomovou prací. Student v otevřené diskusi vysvětloval jaký byl použit mikrokontrolér pro danou aplikaci a věnoval se také režimům činnosti navrženého zařízení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO