Více-výstupové aktivní bloky a jejich aplikace v proudovém módu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu vlastností bloku CCII v proudovém módu a jeho aplikacemi. První část práce je věnována teorii bloku CC, dále teorii bloku CCII, jeho obvodovému zapojení a zkoumání vlastností. Ve druhé části je vytvořen model 3. úrovně a s tímto jsou prováděny citlivostní a toleranční analýzy jednotlivých zapojení. Ve třetí části je použit zkoumaný blok CCII jako součást zapojení kmitočtových filtrů a oscilátorů. Jedno zapojení bylo pokusně otestováno. V závěru každé podkapitoly je uvedeno srovnání dosažených vlastností jednotlivých zapojení.
Bachelor's thesis deals with analyzing the characteristics of the block in current mode CCII and its applications. The first part is devoted to the theory of CC block, the theory of CCII block his peripheral involvement and exploration properties. The second part is a third model levels and this is carried out sensitivity and tolerance analysis of individual involvement. The third part is a block CCII surveyed as part of participation frequency filters and oscillators. One involvement has been experimentally tested. At the end of each subsection is obtained by a comparison of the characteristics of individual involvement.
Description
Citation
MAŇAS, S. Více-výstupové aktivní bloky a jejich aplikace v proudovém módu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Lubomír Brančík, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Kasal, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Pavel Fiala, Ph.D. (člen) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Nováček, CSc. (člen) Ing. Jiří Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Zoltán Szabó, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise. Prof. Brančík: Jak jsou uvedené filtry laditelné?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO