Daň z nemovitostí a její vliv na rozpočet obce Starý Poddvorov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V bakalářské práci se budu věnovat dani z nemovitostí, konkrétně jejímu významu v rozpočtu obce Starý Poddvorov. Vysvětlím pojmy obec, rozpočet, daňové a nedaňové příjmy, sazby daně a rozdělím majetkové daně. V analytické části se zaměřím na výši inkasa daně z nemovitostí plynoucí do obecního rozpočtu. V poslední části navrhnu řešení, která by výnos daně ovlivnila, zvýšila.
This bachelor thesis is detoved to real estate tax, particularly its importance in the community budget Stary Poddvorov. Terms community, budget, tax and non-tax revenues, tax rates and the split of property taxes will be explained. The analytical part will be focused on the amount of real estate tax receipts flowing into the community budget. The last section will propose solutions that would affect or increase income tax.
Description
Citation
KUCHYŇKOVÁ, M. Daň z nemovitostí a její vliv na rozpočet obce Starý Poddvorov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) Ing. Miroslav Kuba (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2011-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO