Program pro měření reakční doby na zrakový a sluchový podnět

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V bakalářské práci byl v jazyce c++ s qt toolkitem vytvořen „Program pro měření reakční doby na zrakový a sluchový podnět“, na kterém byl otestován soubor pacientů a statisticky vyhodnocena jejich reakční doba na zrakové a sluchové podněty. Měření bylo provedeno na věkové skupině od 18. do 28. let, která nebyla nikterak tělesně ani duševně postižena.
The work was written in C + + whit qt toolkit: a "program for the measurement of reaction time to visual and auditory stimulus, which was tested on a group of patients and statistically evaluated the reaction time to visual and auditory stimuli. Measurements were performed on the age group from 18 to 28 years, which was not in any way physically or mentally handicapped.
Description
Citation
MACHATÝ, J. Program pro měření reakční doby na zrakový a sluchový podnět [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Otakar Wilfert, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Urbanec, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Kozumplík, CSc. (člen) Ing. Václav Michálek, CSc. (člen) Ing. Jan Šístek, Ph.D. (člen) Ing. Dušan Čermák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO