Analýza a srovnání dopravní nehodovosti České republiky, Norska a Finska

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce pojednává o nehodovosti v silniční dopravě na území České republiky, Norska a Finska. Obsahuje analýzu a srovnání nehodovosti na území těchto států, přehled vývoje nehodovosti v posledních letech, legislativní požadavky a trendy v této oblasti a následně na základě analýzy současného stavu obsahuje návrhy opatření pro zvyšování bezpečnosti v silniční dopravě.
The master‘s thesis deals with accidents in road transport in the Czech Republic, Norway and Finland. It includes analysis and comparison of accident rates in those states, an overview of accidents in recent years, legislative requirements and trends in this area and then based on analysis of current proposals includes measures to increase safety in road transport.
Description
Citation
ZEMÁNEK, L. Analýza a srovnání dopravní nehodovosti České republiky, Norska a Finska [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Expertní inženýrství v dopravě
Comittee
doc. Ing. Aleš Vémola, Ph.D. (předseda) Ing. Albert Bradáč, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Kudláček (člen) Ing. Michal Vintr, Ph.D. (člen) doc. Ing. Bc. Marek Semela, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-11-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO