Cyklopočítač s výškoměrem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem projektu je seznámit se s parametry magnetických senzorů pro měření impulsů a snímačů atmosférického tlaku. Dále je potřeba vybrat vhodný mikrokontrolér a LCD k zobrazování měřených hodnot. Později navrhnout a sestrojit zařízení pro cyklistiku, které bude zobrazovat údaje o jízdě a také ujeté převýšení. Všechny údaje se ukládají do paměti. Projekt také zahrnuje komunikaci mikrokontroleru s PC pomocí USB a přenos dat z paměti.
The target of the project is to get acquainted with parameters of magnetic sensors for impulse measurements and of atmospheric pressure sensors. Furthermore there is necessary to choose a proper microcontroller and LCD for measured values displaying. The equipment for bicycling will be projected and constructed afterwards. It will allow to display information on moved distance and also on its superelevation. All data will be stored in the memory. The project also includes microcontroller-PC communication by USB and data transmission from the memory.
Description
Citation
ČECH, T. Cyklopočítač s výškoměrem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Miroslav Kasal, CSc. (předseda) prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Čestmír Vlček, CSc. (člen) Ing. Radovan Jiřík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Lukeš, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise. V jakých jednotkách se udává kapacita akumulátoru?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO