Kontrola a převzetí geodetické části výsledků pozemkové úpravy pro obnovu operátu katastru nemovitostí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V této bakalářské práci je popsána kontrola dokumentu komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Štiptoň, na jejímž podkladě bude provedena obnova katastrálního operátu v souladu § 66 vyhlášky č. 26/2007 Sb. Jsou postupně hodnoceny jednotlivé požadavky této vyhlášky dle odstavců „a“ až „p“ a popsány nedostatky předaných výsledků z hlediska jejich úplnosti, přesnosti a způsobilosti k převzetí katastrem nemovitostí a následnému využití pro účely obnovy katastrálního operátu.
The subject of this bachelor thesis is to examine the document dealing with a complex land adjustment in the registered area of Štiploň. It will set a basis for a renewal of the area land registry map in conformity with ... 66, the ordinance of Code No. 26/2007. The thesis follows the paragraphs a – p while assessing particular demands of the ordinance mentioned above and depicts its imperfection and drawbacks. It deals with their completeness, acccuracy and eligibility needed for the Land Registry Office to enter the area and subsequent use aimed at land registry maps renewal .
Description
Citation
VIKTOROVÁ, I. Kontrola a převzetí geodetické části výsledků pozemkové úpravy pro obnovu operátu katastru nemovitostí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO