Tvorba systému pro hodnocení a řízení výkonnosti pracovníků v zákaznickém servisu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou hodnocení zaměstnanců a jejich řízení s hodnocením spojeným v zákaznickém centru nadnárodní společnosti. Úvodní část je věnována teoretickým podkladům, které se zabývají řízením lidských zdrojů, a to zejména oblastí hodnocení a řízení výkonu zaměstnance. Analytická část práce popisuje a posuzuje současný systém hodnocení a řízení zaměstnanců, který je používán v popisovaném týmu. Cílem analytické části je nalezení a identifikace nedostatků používaného systému. Závěrečná část diplomové práce je věnována autorovým návrhům řešení. Výstupem je soubor doporučení a návrhů změn k odstranění nedostatků zjištěných analýzou současného stavu.
The diploma thesis deals with question of evaluation and with evaluation connected managing, of employees in Customer's Support Center. The opening part of this work is devoted to theoretical source materials connected to human resource management and dealing mainly with evaluation and management of employee’s performance. The analytical part of the work describes and rates the current system of evaluation and management of employee in a described work team. The aim of the analytical part is to find and identify shortcomings of the current system in force. The final part is devoted to author's proposed solutions. The output is a set of recommendations and solutions on how to relieve the shortages identified by the analytical part.
Description
Citation
KISS, J. Tvorba systému pro hodnocení a řízení výkonnosti pracovníků v zákaznickém servisu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (místopředseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO