Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vznikem společnosti, jaká nemá ve městě, pro něž je realizace projektu plánována, obdoby. Tématem práce je založení společnosti pro volnočasové aktivity, analýza trhu a možná návratnost investic. Práce též obsahuje zjištění možností financování realizace projektu, a to jak z evropských fondů, tak i z jiných zdrojů finančních prostředků v případě neúspěchu získání dotace.
This bachelor paper deals with establishing a company which has no parallel in the town where I am going to implement the project. The topic deals with establishing a company for leisure activities, a market analysis and possible return of investment. It contains finding possible ways how to finance the project by European Funds and in the case of failing in gaining the grant it contains gaining different financial tools for implementing this project.
Description
Citation
BERÁNKOVÁ, J. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) JUDr. Hana Vejvodová (člen)
Date of acceptance
2011-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO