Financování projektů z fondů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Projekty financované z fondů evropské unie pojednávají o možnostech a posouzení investic do projektů, které přináší prospěch veřejnému sektoru na úrovni regionů, ale i společnosti jako celku. Z tohoto důvodu mohou být financované z prostředků společenství EU. Cílem diplomové práce je nalézt konkrétní podnikatelský záměr ve zvoleném sektoru a vybrat varianty realizace. Na základě zjištěných podkladů tyto varianty analyzovat a finančně zhodnotit. V rámci diplomové práce bude řešen projekt rekonstrukce památné budovy v centru města Bohumín, vzniknou tak nové prostory pro městskou knihovnu a zázemí pro školící středisko komerčního i nekomerčního charakteru.
Projects finance by funds of European Union deals about possibilities and assessment of investments to the projects which bring the benefit to public sector at the level regions, but also as whole for society. On this account can be financed from means of company of EU. The aim diploma thesis is finding factural prospectus in select sector and choose variants of realization. On the basis ascertained records these variants analyze and financially valorize. The thesis will be resolved reconstruction project memorable buildings in the city center Bohumín, thus create new spaces for public library facilities and training center for commercial and non-commercial nature.
Description
Citation
KOVALČÍK, M. Financování projektů z fondů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Mgr. Antonín Hamřík, FCCA (předseda) prof. Ing. Petr Němeček, DrSc. (místopředseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2010-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO