Podnikatelský plán restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem na vytvoření nové stylové restaurace v konkrétní lokalitě, tedy v mikroregionu Nový Dvůr. Výsledný podnikatelský záměr vychází z celkové analýzy trhu jak z hlediska potencionálních zákazníků, tak i stávající konkurence. Při výběru z uvedených variant budu přihlížet k výsledkům z předpokládaného cash flow a čisté současné hodnoty investice. V diplomové práci také zhodnotím rizika projektu.
The diploma thesis deals with elaboration of prospectus about the proposal of building a new style restaurant in the particular lokality, consequently in micro-region Novy Dvur. The final prospectus goes from the complete analysis of the market in term of potential customers and also of current competition. By the choice of the introduced project versions I take the investment return into account, cash flow and net present value. In graduation theses also I valorize diversification of the project.
Description
Citation
INGROVÁ, L. Podnikatelský plán restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) Ing. Luděk Drlík, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO