Využití prostředí LabView pro analýzu biosignálů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou biosignálů v prostředí LabView. Především se zaměřuje na analýzu EKG signálů. V této práci je popsána teorie elektrokardiogramu a je vytvořeno několik programů, které se zabývají různými přístupy k digitální filtraci EKG signálů. Dále jsou vytvořeny programy pro různé detekování R vlny a jednoduchý kardiologický monitor.
This bachelor’s thesis deals with the analysis of biological signals in LabView environment. Mainly it focuses on the analysis of ECG signals. The thesis also describes the theory of electrocardiogram and occupies by several programs which consider various approaches to digital filtering of ECG signals, programs for detection R wave by different ways and simple cardiology monitor.
Description
Citation
KUTÍLEK, M. Využití prostředí LabView pro analýzu biosignálů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
prof. Ing. Milan Žalman, CSc. (předseda) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miloslav Čejka, CSc. (člen) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (člen) prof. Ing. František Zezulka, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-16
Defence
Student obhájil bakalářskou práci a úspěšně zodpověděl položené dotazy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO