Dálkově ovládaný analogový multiplexer

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací dálkově ovládaného analogového multiplexeru a detailním popisem, jakým způsobem je toto zařízení konstruováno a jaké jsou jeho technické parametry. Práce se zabývá jak hardwarem tak i softwarem.
This bechelor thesis is about proposal and realization of remote-controled analogue multiplexer with detailed desription how it is constructed and what are technical parameters. Thesis is both about hardware and about software.
Description
Citation
CHVÍLA, L. Dálkově ovládaný analogový multiplexer [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Jaromír Brzobohatý, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Zaplatílek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaromír Hubálek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Legát, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Vaněk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-07-09
Defence
Student seznámil komisi s řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky: V čem ja výhoda vašeho výrobku vzhledem k produktům na trhu? Bylo by možné z cenového hlediska zvolit jiný, levnější mikrokontroler, který by splňoval technické požadavky výrobku?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO