Marketingová strategie firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je „Marketingová strategie firmy“, která je rozdělena na část teoretickou, analytickou a návrhovou. Hlavním cílem diplomové práce je návrh marketingové strategie výrobního podniku, se zaměřením na klíčový produkt a posílení jeho pozice na vybraném segmentu trhu. Zvolená strategie je tedy postavená na identifikaci klíčového produktu (produktu nejméně rentabilního nebo produktu, který ztrácí pozici na trhu), na jeho podrobných analýzách a doporučeních vhodných aktivit rozvoje včetně jeho umístění na vybraném trhu. Tyto výstupy jsou rovněž podkladem pro formulaci a stanovení optimálních strategických cílů a akčních kroků pro naplnění této navržené strategie.
The diploma thesis "Marketing strategy of a company“which is divided into theoretical, analytical and design. The main objective of this thesis is to design a marketing strategy of the manufacturing company, focusing on key products and strengthen its position in the chosen market segment. The chosen strategy is built on identifying key product (the product or at least profitable product, which is losing market position), its detailed analysis and recommendations for appropriate development activities, including its location on the selected market. These outputs are also the basis for the formulation and determination of optimal strategic objectives and action steps to comply with this proposed strategy.
Description
Citation
KOZELEK, P. Marketingová strategie firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) Ing. František Řezáč, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO