Příležitosti pro rozvoj malých podniků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce zpracovává část projektové žádosti pro získání finančních prostředků z Evropské unie za pomoci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost jako jednoho z možných nástrojů financování vzdělávacích aktivit pro veřejnost. Cílem je poskytnout ucelený souhrn informací vztahujících se k této problematice, poukázat na obtížnost dosažení tohoto typu finanční podpory, ale také zajištění financování aktivit společnosti EDLiT s.r.o. touto formou a rovněž tím tak rozšířit portfolio jejích služeb.
The (Master) thesis deals with a part of a project application for financial resources from the European union using the Operational Programme „Lidské zdroje a zaměstnanost“. This programme represents one of the possible way, how to obtain funding of the educational activities for public. The aim of this thesis is to provide a complex summary about the application process and to point how difficult it is to get this kind of financial support. Despite this uneasy process it tries to obtain the financial resources for the activities of EDLiT Ltd., which would enable to extend the portfolio of its services.
Description
Citation
POLOK, J. Příležitosti pro rozvoj malých podniků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (předseda) Ing. Jan Roubal (místopředseda) Ing. Thaddeus Mallya, Dr., MBA (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO