Návrh, obnova a doplnění bodového pole v rámci pozemkové úpravy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je rozbor zeměměřických prací v rámci pozemkových úprav. Hlavní důraz je kladen zejména na návrh doplnění bodového pole. Vlastní práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou, které jsou dále členěny do několika dalších kapitol. Je zde teoreticky popsána problematika pozemkových úprav a bodových polí a proveden rozbor geodetických činností v rámci pozemkových úprav. Praktická část je zaměřena na návrh doplnění bodového pole pro účely jednoduché pozemkové úpravy v katastrálním území Malíkov nad Nežárkou. Byla provedena revize stávajícího bodového pole a provedeno obnovení a doplnění podrobného polohového bodového pole a vyhotoven výsledný elaborát, který je uveden v závěru práce.
The bachalor work deals with the analysis of survey in the range of land consolidation. The work plans on filling in minor horizontal control. The work is divided into a theoretical and a practical part organized to chapters. First it deals with theoretical problems of land consolidation and minor horizontal control. Then it carries out the analysis of survey. The practical part aims to plan on filling in minor horizontal control for land consolidation purposes in a cadastral district Malíkov. The revision of existing MHC was analyzed and MHC was resumed and filled in.The final study is enclosed to the end of work.
Description
Citation
KVIRENCOVÁ, P. Návrh, obnova a doplnění bodového pole v rámci pozemkové úpravy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO