Ubytovací zařízení Blanice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá zpracováním projektové dokumentace stavby ubytovacího zařízení Blanice. Objekt má obdélníkový tvar. Navržený objekt je umístěn v obci Vodňany. Ubytovací zařízení je navrženo pro 28 osob a 32 míst v restauraci. Objekt je navržen jako čtyřpodlažní, částečně podsklepený. V podzemním podlaží se nacházejí prostory pro skladování, technické zázemí. V prvním nadzemním podlaží je umístěn hlavní vstup, recepce a restaurace s technickým zázemím pro zaměstnance. V druhém a třetím nadzemním podlaží jsou pokoje pro ubytování hostů. V druhém nadzemním podlaží se nachází také pokoj pro osoby s omezenou schopností pohybu. Objekt je zděný z cihelných bloků s plochou střechou.
This diploma thesis deals with the elaboration of the project documentation of the construction of the Blanice accommodation facility. The object has a rectangular shape. The proposed building is located in Vodnany. The accommodation facility is designed for 28 people and 32 seats in the restaurant. The building is designed as a four-storey, partly basement. On the underground floor there are storage areas, technical background. On the first floor there is a main entrance, a reception and a restaurant with technical facilities for the staff. On the second and third floor there are guest rooms. On the second floor there is also a room for people with limited mobility. The building is bricked from brick blocks with a flat roof Keywords.
Description
Citation
BAČE, J. Ubytovací zařízení Blanice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Ing. Eva Šoulová - tajemník, Ing. Marek Kervitcer - tajemník, Ing. Alena Pailová - člen, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. Věra Maceková, CSc. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Šulák, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Student Bače Jakub seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Ubytovací zařízení Blanice~ reagoval dostatečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO