Financování rekonstrukce sportovního zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou financování projektu rekonstrukce sportovního zařízení. Jedná se o sokolovnu náležící jednotě T. J. Sokol Ivanovice na Hané, která je neziskovou organizací. V práci jsou zmíněny jednotlivé alternativy financování, které jsou následně zhodnoceny. Jednou z těchto možností je financování prostřednictvím státní dotace z Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT).
This thesis deals with problems of financing of a sport facility reconstruction. The sport facility is sokol gym. The gym‘s owner is T. J. Sokol Ivanovice na Hané which has a form of non-profit organization. The thesis has discussed various options which are then evaluated. One of these options is financing through the states subsidy from the Ministry of Education, Youth and Sports.
Description
Citation
KRYLOVÁ, V. Financování rekonstrukce sportovního zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO