Strážce

Abstract
Předkládaná diplomová práce se zabývá tvorbou figurální plastiky s názvem Strážce. Plastika je vytvořená z kovových dílů propletených do sebe, její výška je 187 centimetrů a váha 80 kilogramů. Plastika je určena pro instalaci v exteriéru i interiéru.
The diploma thesis deals with the making of the figural sculpture. The sculpture is called the Guardian. It is made by steel parts which are connected together. Its height is 185 centimeters, its weight is 80 kilograms. The sculpture is meant for exterior and interior.
Description
Citation
MOJSL, N. Strážce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarná tvorba
Comittee
MgA. Pavel Sterec, Ph.D. (předseda) doc. MgA. Filip Cenek (člen) MgA. Ivars Gravlejs, Ph.D. (člen) prof. akad. soch. Jan Ambrůz (člen) doc. Mgr. Pavel Korbička (člen) prof. akad. soch. Michal Gabriel (člen) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen) Jiří Ptáček (člen) doc. akad. soch. Jiří Sobotka (člen) doc. MgA Aleksandra Vajd (člen)
Date of acceptance
Defence
Předseda komise zahajuje obhajobu a student prezentuje svůj projekt čtením připravené obhajoby. Prof. Michal Gabriel přečetl posudek vedoucího a ak. sochař Nikos Armutidis svůj posudek oponenta. Student odpovídá na dotazy z posudků. Pavel Sterec se ptá, zda-li je výsledek nasrcistním gestem a student přitakává, že může být....Externí člen komise pátrá po inspiraci sci-fi a komiksů. Proběhla diskuze o matzeriálu a pozinkování. Poté předseda komise ukončuje diskuzi.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO