Čas ve fotografii

Abstract
Obsahem a tematem teto diplomove prace je projev casu ve fotografickem mediu. Hledám cestu k vzpomínkám, na které si nepamatuji. Výsledkem je manipulace s fotografií.
The content and theme of this thesis is the expression of time in the photographic medium. I'm looking for a way to memories that I don't remember. The result is photo manipulation.
Description
Citation
KUBIKOVÁ, D. Čas ve fotografii [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Intermediální a digitální tvorba
Comittee
MgA. Pavel Sterec, Ph.D. (předseda) doc. MgA. Filip Cenek (člen) MgA. Ivars Gravlejs (člen) prof. akad. soch. Jan Ambrůz (člen) doc. Mgr. Pavel Korbička (člen) prof. akad. soch. Michal Gabriel (člen) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen) Jiří Ptáček (člen) doc. akad. soch. Jiří Sobotka (člen) doc. MgA Aleksandra Vajd (člen)
Date of acceptance
Defence
Obhajobu zahájila studentka představením sebe a své práce. Jiří ptáček na výzvu studentky utrhnul část fotografie. Ivars Gravlejs přečetl svůj posudek vedoucího a Jiří Ptášek přečetl posudek opopnentky Kataríny Klusové. Předseda komise zajíl rozpravu a rovnou vnesl dotaz k rozsahu předložené práce, na který studentka reaguje, že se jedná o veškeré fotografie, které splňují daná kritéria. Tomáš Javůrek se ptá, zda je při práci důležité pracovat s vlastním archívem. Ivars Gravlejs okomentoval formu prezentace a předseda komise poté ukončuje rozpravu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO