Design svítidla

Abstract
Diplomová práca pozostáva z návrhu dizajnu inteligentného detského osvetlenia, ktoré zohľadňuje účinky zmeny farebného spektr na spánkový režim človeka.
The diploma thesis includes design of smart child lighting that takes into account the effects of colour spectrum changes on the human sleep regime.
Description
Citation
SIVÁ, L. Design svítidla [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Design
Comittee
MgA. Ondřej Tobola (předseda) doc. MgA. Mikuláš Macháček (člen) MgA. Tereza Hejmová (člen) doc. Mgr. Art. Svätopluk Mikyta (člen) MgA. Katarína Hládeková, Ph.D. (člen) MgA. Vasil Artamonov (člen) MgA. Tomáš Hlavenka (člen) doc. MgA. Luděk Rathouský (člen) MgA. Ondřej Homola (člen) Mgr. Rostislav Koryčánek (člen)
Date of acceptance
Defence
Studentka představila svou diplomovou práci. Následně byly přečteny posudky oponenta a vedoucího. Vedoucí práce v dodatku ke svému posudku zdůraznil, že se nemůže zcela ztotožnit s oponentským posudkem. V následné diskuzi M. Macháček upozornil na rozpor mezi vyzněním digitální prezentace a výsledným návrhem produktu. Vedoucí práce k tomu doplnil, že postrádá alespoň hrubou technickou dokumentaci, která by ukázala představu o uspořádání elekroniky uvnitř přístroje. Š. Svobodová poukázala na spornost toho, zda podobný typ smart světla kopíruje aktuální trendy v péči o dítě. Po diskuzi byla obhajoba ukončena.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO