TRANSFORMACE POSTINDUSTRIÁLNÍHO AREÁLU MODETA JIHLAVA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je architektonická a urbanistická studie transformace stávajícího areálu bývalé textilní továrny Modeta v Jihlavě. Výsledkem je návrh multifunkčního společenského objektu a jeho začlenění do lokality tzv. Stříbrného údolí a celkové urbanistické struktury města Jihlavy. Návrh je v návaznosti na aktuální potřeby města rozdělen do dvou hlavních etap. První etapa využívá stávající prostory bez větších stavebních zásahů a investic. Druhá etapa se zabývá podrobným návrhem polyfunkčního objektu a urbanistickým řešením zmíněné lokality zejména v návaznosti na blízký areál zoologické zahrady.
The subject of this thesis is an architectural and urbanistic study of the transformation of the textile factory Modeta in Jihlava. The result is the design of a multifunctional social facility and its integration into the so-called Stříbrné údolí (Silver Valley) site and the overall urban structure of Jihlava. The proposal is divided into two main stages in connection with the city’s current needs. The first stage uses existing premises without major construction interventions and investments. The second stage deals with the detailed design of the multifunctional building and the urban design of the site, particularly in relation to the nearby zoological garden.
Description
Citation
FOJTOVÁ, L. TRANSFORMACE POSTINDUSTRIÁLNÍHO AREÁLU MODETA JIHLAVA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Radek Suchánek, Ph.D. (předseda) Ing. arch. Ondřej Chybík (člen) Ing. arch. Tereza Kafková (člen) Ing. Stanislav Mikeš (člen) Ing. arch. Radek Toman, Ph.D. (člen) Ing. arch. Ing. Jiří Vítek (člen)
Date of acceptance
2019-05-20
Defence
Studentka odprezentovala bakalářskou práci. Byly přečteny posudky oponenta a vedoucího práce. Byly přečteny otázky oponenta. Studentka odpovídá na otázky oponenta uspokojivě. Začíná diskuze poroty a otázkami -otázka na parkování a vstup do ZOO -otázka, co je dům -otázka na zvětšení domu a přílepky -otázka na materialitu -otázka na liaporbeton -otázka na garáže -otázka na důležitost objektu – provozu Studenta na otázky odpověděla uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO