Rekonstrukce a dostavba městského pivovaru ve Vyškově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na řešení historického areálu Vyškovského pivovaru. Pivovar je už několik let nefunkční, tudíž je areál nevyužíván a nespravován, a může dojít k jeho architektonickému znehodnocení. Návrh se zaměřuje na znovu využití areálu, se zachováním jeho hlavní funkce a doplnění funkcemi novými pro maximální využití charakteru areálu.
The bachelor´s thesis focuses on the solution of the historical premises of the Vyškov brewery. The brewery has been inoperative for several years, so the area is unused and unmanaged, and its architectural degradation may occur. The proposal focuses on reusing the site, retaining its main function and adding new features to maximize the character of the site.
Description
Citation
KOTEK, P. Rekonstrukce a dostavba městského pivovaru ve Vyškově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Eva Králová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Josef Chybík, CSc. (člen) Ing. arch. Jiří Mikšík (člen) Ing. arch. Zdeněk Pospíšil (člen) Ing. arch. Martin Šikula (člen) Ing. arch. Jan Hora (člen)
Date of acceptance
2019-05-20
Defence
Student, v návaznosti na představení problematiky a analytickou část, odprezentoval svou bakalářskou práci, následně byly přečteny posudky vedoucího práce a jejího oponenta včetně otázek. Student obstojně reagoval na podněty z posudku a referoval o tvorbě VP v průmyslových areálech. Následovaly otázky členů komise a diskuze nad BP. arch. Šikula: typologické a provozní kolize hotelového provozu, problematika vnitřního prostředí foyer. Student nebyl s to uspokojivě obhájit své řešení. arch. Hora: Konstatování nesrovnalosti v odlišení hist. objektů a novotvarů. doc. Králová: vybrané provozní a architektonické detaily. Student objasnil své řešení. arch. Hora, arch. Pospíšil: nedostatky VP. Diskuze prof. Chybík: Bezbariérové užívání, únikové cesty? Student: není zcela řešeno, adaptace možná. Předsedkyně komise shledala, že komise nemá dalších podnětů k doplnění. Student na vyzvání opustil místnost.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO