Městská knihovna Frýdek-Místek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření architektonické studie městské knihovny pro rozvíjející se město s potenciálem do budoucna Frýdek-Místek. Navrhovaná budova by neměla sloužit jen jako místo pro uskladnění knih, ale především jako místo pro vzájemnou interakci místních obyvatel a návštěvníků. Architektonická studie nabízí pohled na jednoduchou otevřenou dispozici s využitím světla a vhodných stavebních materiálů, ale i nejnovějších technologií 21. století.
Bachelor thesis focuses on creating an architectural study of the municipal library for Frýdek-Místek - the developing city with potential for the future. The proposed building should not only serve as a place for books storage, but primarily as a place for interaction of locals dwellers and visitors. The architectural study offers a view of a simple open arrangement using light and the appropriate building materials, as well as the latest library technology of the 21st century.
Description
Citation
PEŠKOVÁ, K. Městská knihovna Frýdek-Místek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Dušan Vostrejž (předseda) MgA. Ing. arch. Vojtěch Jemelka (člen) Ing. arch. Václav Kocián (člen) MgA. Ing. arch. Petr Šmídek, Ph.D. (člen) doc. Ing. arch. Ivo Boháč, Ph.D. (člen) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-05-20
Defence
• Studentka představila svou bakalářskou práci • Byl přečten posudek vedoucího BP • Byl přečten posudek oponenta BP – dotaz oponenta byl zodpovězen • Byla diskutována urbanistická situace – umístění vstupů do objektu bylo shledáno nevhodné • Arch. Vostrejž vznesl dotaz na akustiku vnitřních prostor – studentka odpověděla celkem uspokojivě • Doc. Boháč vznesl dotaz na požární bezpečnost – studentka odpověděla celkem uspokojivě • Studentka práci obhájila
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO