Bydlení+

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Okolí ulice Provazníkova a Tomkova náměstí v průběhu času ztratilo svůj městský charakter a stávající dopravní řešení i příprava na jeho úpravu z místa udělalo dezurbanizovaný prostor. Projekt se zabývá otázkou zda-li lze bydlet v blízkosti velké dopravní stavby, která činí místo na první pohled neatraktivním.
The area around Provazníkova Street and Tomkova Square lost its urban character over time and the current transport solution and preparation for its adjustment from the site made the deserted space. The project deals with the question of whether it is possible to live in the vicinity of a large traffic structure, which makes the site at first sight unattractive.
Description
Citation
WALTEROVÁ, K. Bydlení+ [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. David Kraus (předseda) Mgr. Rostislav Koryčánek (člen) Ing. arch. Radek Suchánek, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Vejpustek, Ph.D. (člen) Ing. arch. Jan Vojtíšek (člen) MgA. Ing. arch. Adam Wlazel (člen) Ing. arch. Vítězslav Nový (člen)
Date of acceptance
2019-05-21
Defence
společná prezentace – urbanistický koncept (Walterová, Krejčí, Doubrava) samostatná prezentace studentky čtení posudků reakce studentky na posudek a otázky oponenta diskuze Koryčánek – Je vhodné vycházet z potřebného prostoru pro auta (garáž) v tvorbě modulu? Kraus – Z čeho je vhodné vycházet při navrhování minimálního bydlení? Suchánek – Co je kvalitní městské bydlení? Komunitní bydlení? Jak vytvářet dobré městské bydlení? Vojtíšek – Oslunění, proslunění v kontextu modulu Kraus – Stavební nepřesnosti. Zelená střecha na dřevostavbě? Materiálové řešení vs. Členitost stavby? Studentka uspokojivě zodpověděla dotazy studentka obhájila
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO