Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V mé bakalářské práci se zaměřuji na hodnocení finanční situace podniku MESIT Ronex s.r.o. v letech 2008 až 2010. Hodnocení budu provádět především z účetních výkazů a výročních zpráv. Práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje seznámení s aktuálním stavem podniku a dále teoretické podklady, z nichž si vyberu potřebné ukazatele finanční analýzy pro druhou část, ve které se budu zabývat samotným hodnocením pro zjištění skutečného stavu. V závěru interpretuji výsledky ukazatelů a navrhnu řešení u těch problémových.
In my Bachelor’s thesis I’m focuses on assessing the financial situation MESIT Ronex s.r.o. from 2008 to 2010. Evaluation will be carried out predominantly in the financial accounts and annual reports. The work is divided into two parts: theoretical and practical parts. The theoretical part includes familiarization with the current state of business and theoretical basis from which to choose appropriate indicators of financial analysis for the second part, which I will deal with the actual evaluation of the actual state. Finally, interpret the results of indicators and suggest solutions for the problem.
Description
Citation
PŠURNÝ, A. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Pavla Vejmolová (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) JUDr. Petra Hanáková (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO