Návrh pseudo-diferenčních kmitočtových filtrů s využitím konvejorů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá pseudo-diferenčním kmitočtovým filtrem druhého řádu pracujícím v napěťovém režimu. Dále se věnuje popisu různých typů kmitočtových filtrů a jejich charakteristikám. Obsahuje souhrn informací o rozdílech mezi Pseudo-diferenčními, plně diferenčními a nediferenčními filtry a jejich zapojení. Pseudo-diferenčnímu filtru typu horní propust jsou v práci věnovány kapitoly návrhu, simulace a měření.
This bachelor thesis deals with a second order pseudo-differential frequency filter operating in voltage mode. It also describes various types of frequency filters and their characteristics. It contains a summary of the differences between Pseudo-differential, fully differential and non-differential filters and their involvement. The pseudo-differential filter of the high-pass type is devoted to chapters of design, simulation and measurement.
Description
Citation
HÝL, F. Návrh pseudo-diferenčních kmitočtových filtrů s využitím konvejorů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Audio inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jiří Schimmel, Ph.D. (předseda) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen) Ing. Radim Číž, Ph.D. (člen) MgA. Mgr. Ondřej Jirásek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Otázky oponenta: - Vůči čemu jsou vztaženy jednotlivé napětí na Obr. 2-1? - Odpověděl dostatečně. - Byl při simulaci zapojení a následném měření jeden z diferenčních vstupů uzemněn? - Odpověděl dostatečně. - Proč je měření provedeno pouze v pásmu do 1 MHz když použitý analyzátor funguje do 500 MHz, kdy je možné sledovat vliv parazit na vyšších kmitočtech? - Odpověděl nedostatečně. Otázky komise: - Jaký je rozkmit signálu s amplitudou 1? - Neodpověděl. Student obhájil bakalářskou práci s výhradami a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO