Výukový software pro návrh poplachového zabezpečovacího systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je vytvořit software, který bude sloužit studentům předmětu Zabezpečovací systémy při vytváření projektu. Náplní tohoto projektu je popsat fiktivní malou nemovitost a navrhnout do ní poplachový zabezpečovací systém (PZS). V teoretické části práce se věnujeme rozboru fungování PZS a jeho částí. Všechny tyto principy jsou důležité pro správné navrhnutí funkčního a spolehlivého systému. Na tomto základě byla v této práci vytvořena webová aplikace, sloužící na vytvoření podkladů pro vyhotovení dokumentace k takovému systému, pro účely projektu. Fungování aplikace je popsáno v druhé části práce.
In this thesis, we propose a web application for creating basis of documentation for intrusion alarm systems. The application will serve students of the course Security systems for their project work. In the first part of the thesis, we describe general principles of intrusion alarm systems operation that are important for a correct design of a functional and secure alarm system. The proposed application builds on these principles and its functioning is described in the second part of the thesis.
Description
Citation
MALÍK, O. Výukový software pro návrh poplachového zabezpečovacího systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační bezpečnost
Comittee
doc. Ing. Karel Burda, CSc. (předseda) doc. Ing. Jan Jeřábek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marek Sikora (člen) Ing. Petr Blažek (člen) JUDr. Pavel Loutocký, BA (Hons), Ph.D. (člen) Ing. Ivo Strašil (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Student obhájil bakalářskou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta. Jaké výhody a nevýhody má forma webové stránky? Použil jste nějaký JS framework jako např. React, Angular? Jak je řešena databáze?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO