Audio zesilovač s přepínatelnými vstupy a mikroprocesorovým řízením

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem nízkofrekvenčního koncového zesilovače ve třídě AB z diskrétních součástek. Dále se zabývá doplněním o předzesilovač, sluchátkový zesilovač a napájecí zdroje. Celek je doplněn o digitální část, která zajišťuje ovládání celého zesilovače. Výsledkem práce je celková obvodová struktura jmenovaných bloků a výsledky simulací důležitých celků.
This thesis is about design of power amplifier in class AB. Other blocks which this thesis contains is pre-amplifier, headphones amplifier and power supplies. Otcome of this work is complete solution of amplifier include simulations.
Description
Citation
STRÁŽNICKÝ, M. Audio zesilovač s přepínatelnými vstupy a mikroprocesorovým řízením [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Milan Sigmund, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (člen) prof. Ing. Miroslav Kasal, CSc. (člen) doc. Ing. Martin Slanina, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Josef Dobeš, CSc. (člen) Ing. Ivo Veřtát, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dorazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO