Linuxový Cluster pro zajištění stability a bezpečnosti síťového prostředí s interními službami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této bakalářské práci je zachycena problematika vybudování Linuxového clusteru s vysoce dostupným datovým uložištěm Lustre, a řešení podnikových serverů založených na virtualizaci. V závěru je provedeno měření dostupnosti clusteru a zhodnocení výsledků.
There are described problems about building Linux cluster with high available data storage Lustre and company server solution establishe on virtualization. At the end the thesis performed measurement of cluster availability and out come estimation.
Description
Citation
ŠÁLA, J. Linuxový Cluster pro zajištění stability a bezpečnosti síťového prostředí s interními službami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Ivan Rampl, CSc. (předseda) Ing. Ivo Herman, CSc. (místopředseda) Ing. Ladislav Káňa (člen) Ing. David Kubánek, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (člen) Ing. Milan Březina, Ph.D. (člen) Ing. Václav Pfeifer, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
1. Co je to virtuální virtuální router? Na kterém počítači je spuštěn? (rozbor obr.3.1.). 2. Zda a na kterém obrázku je spuštěn program SAMBA?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO