PHP aplikace pro koordinaci subdodavatelských prací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Témou mojej bakalárskej práce je charakteristika dostupných riešení v oblasti prístupu k tvoreniu zdieľaného obsahu v malých organizáciach. Cieľom je vytvorenie zabezpečenej interaktívnej WWW aplikácie postavenej na báze technológií PHP/MySQL, ktorá zaisťuje prístup užívateľov k dátam a pracovným súborom projektovej dokumentácie stavebnej firmy.
The theme of my bachelor thesis was a review of typical data sharing solutions in small bussiness. The aim was to create a secure interactive web-based application built on standard PHP/MySQL technologies, which could provide and manage access to building project specific data to assigned personnel and subcontractor teams.
Description
Citation
BAŠOVSKÝ, G. PHP aplikace pro koordinaci subdodavatelských prací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Aplikovaná informatika a řízení
Comittee
Doc. Ing. Renata Wagnerová, Ph.D. (předseda) Prof. Ing. Tomáš Saloky, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jan Roupec, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Martin Halaj, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Marada, Ph.D. (člen) Ing. Radek Poliščuk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO