Prodej podniku z právního, daňového a účetního pohledu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce řeší komplexně prodej a koupi malého zemědělského podniku v období od února 2006 do června 2007. Průběh, včetně závěrečného vyhodnocení celého procesu prodeje podniku, je u prodávajícího i kupujícího řešen z pohledu obchodně-právního, daňového a účetního. Součástí diplomové práce je také objasnění teoretických východisek prodeje a koupě podniku v České republice.
The dissertation solves complex sale and purchase of a small farming business in period from February 2006 until June 2007. The progression including final valuation of entire selling process is for both seller and purchaser solved by the business legal issue, taxable and accounting view. Part of the dissertation is also a clarification of theoretical sale and purchase solvents of a business in Czech Republic.
Description
Citation
RADA, M. Prodej podniku z právního, daňového a účetního pohledu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
Ing. Jan Hejátko, CSc. (předseda) prof. Ing. Petr Němeček, DrSc. (místopředseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2008-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO