Automatická optická inspekce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová se zabývá návrhem a realizací elektromechanického pozičního systému pro automatickou optickou inspekci DPS větších rozměrů a vlastní optickou inspekcí. Problematika je rozčleněna do několika hlavních oblastí a to na mechanickou část, řídící hardware a softwarovou část. V každé části je proveden rozbor problému a vybráno nejvhodnější řešení.
This master's thesis deals with proposal and realization of electromechanical positional system for automatic optical inspection PCB bigger proportions and solution of automatic optical inspection. Problems are dispersed into of several prime area namely on mechanical part, driving hardware and software part. In every part is performed analysis problem and choice optimal solution.
Description
Citation
HOLÍK, M. Automatická optická inspekce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Ladislav Hulenyi, CSc. (předseda) doc. Ing. Pavel Legát, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radovan Novotný, Ph.D. (člen) prof. Ing. Miroslav Husák, CSc. (člen) doc. Ing. Josef Šandera, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-07
Defence
Student seznámil komisi s řešením své diplomové práce, předvedl ukázku praktického výstupu a zodpověděl otázky. Otázky oponenta: Co znamená zkratka BLDC? Kde jsou obrázky 3 až 5? Vysvětlete rozměry obrázků v příloze, je možné tyto rozměry dodržet při výrobném postupu? Otázky komise: Jakým způsobem jsou porovnávány obrazy vzoru a kontrolované desky?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO