Návrh opatření subjektu v souvislosti se změnami systému nemocenského pojištění

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této diplomové práce je návrh opatření subjektu v souvislosti se změnami systému nemocenského pojištění. Práce má za cíl analyzovat dopady změn systému nemocenského pojištění na zaměstnavatele a na základě této analýzy navrhnout opatření pro daný subjekt. V diplomové práci je popsán systém nemocenského pojištění platný v ČR a ve vybraných zemích EU, uveden popis změn a jsou zanalyzovány dopady změn na zaměstnavatele. Poslední část diplomové práce tvoří návrh opatření v souvislosti s těmito změnami.
The theme of this thesis is draft of measures body related with changes in sick benefit system. The goal of this thesis is the analysis of impact of changes in sick benefit system on employer and the draft of measures for the subject. There is a description of sick benefit system used in CR and in other countries EU in this thesis. There is a describtion of the changes and the impacts on employer are analysed. The last part of the thesis is composed by draft of measures related with these changes.
Description
Citation
ČESAL, Z. Návrh opatření subjektu v souvislosti se změnami systému nemocenského pojištění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO