Rozpad víru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá jevem rozpadu víru. V první části se zaměřuje na samotný popis typů rozpadu víru a jejich základní charakteristiku. V další části jev teoreticky vysvětluje. Následuje výčet experimentálních zařízení používaných k pozorování rozpadu. Poslední kapitola obsahuje informace o řízení tohoto fenoménu.
The bachelor thesis deals with the vortex breakdown phenomenon. The first part focuses on a description of the vortex breakdown and its own characteristics. The next part deals with the theoretical description. After that, an enumaration of experimental devices used for observation of vortex breakdown follows. The last chapter contains information about control of this phenomenon.
Description
Citation
LUNDA, F. Rozpad víru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Branislav Knížat, CSc. (předseda) doc. Ing. Pavel Rudolf, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslav Štigler, Ph.D. (člen) doc. Ing. Simona Fialová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Marian Bojko, Ph.D. (člen) Mgr. Jana Hoderová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce na temá rozpadu víru. Následně byly přečteny posudky vedoucí práce a oponenta, který měl doplňují dotazy stran prezentované práce. Student na všechny otázky oponenta reagoval k všeobecné spokojenosti komise i samotného oponenta. Po vyčerpání všech dotazů vztahujících se k samotné práci předseda komise tuto část SZZ ukončil a zahájil oficiální rozpravu k SZZ.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO