Aplikace "smart" materiálů pro lékařskou techniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Smart materiály jsou v dnešní době rozrůstající se skupinou materiálů se specifickými vlastnostmi. Tato práce obsahuje rozdělení jednotlivých skupin smart materiálů, popis jejich vlastností a materiálové struktury. Jsou uvedeny i příklady používaných aplikací těchto materiálů.
Smart materials are group of materials with specific properties. Its usage in the new systems is a fast developing technological area. This work includes a division of individual smart material groups, a description of their properties and material structure. Examples of the applications of these materials are given.
Description
Citation
ŠVAGERA, R. Aplikace "smart" materiálů pro lékařskou techniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Branislav Knížat, CSc. (předseda) doc. Ing. Pavel Rudolf, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslav Štigler, Ph.D. (člen) doc. Ing. Simona Fialová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Marian Bojko, Ph.D. (člen) Mgr. Jana Hoderová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce na temá smart materiálů v lékařství. Následně byly přečteny posudky vedoucí práce a oponenta, který měl doplňují dotazy stran prezentované práce. Student na všechny otázky oponenta reagoval k všeobecné spokojenosti komise i samotného oponenta. Po vyčerpání všech dotazů vztahujících se k samotné práci předseda komise tuto část SZZ ukončil a zahájil oficiální rozpravu k SZZ.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO