Marketingová strategie nově vzniklé společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V mé diplomové práci je vypracována marketingová strategie nově vzniklé společnosti zabývající se obchodem vínem. Cílem je úspěšné etablování společnosti Víno Slovácko na trh. Sekundárním cílem bude rozšíření sortimentu, stabilizace postavení na trhu a zvýšení obratu společnosti. V první části se budu zabývat analýzou vnějšího a vnitřního prostředí a identifikací zákazníka a jeho požadavků. Na základě tohoto průzkumu následuje podrobná marketingová strategie. V marketingové strategii jsem se primárně soustředila na marketing produktu, a to nové produktové řady moravských vín.
In my thesis is elaborated marketing strategy of newly established company dealing with wine trade. The objective is successful establisment of company VÍNO SLOVÁCKO on the market. A secondary objective will be to extend the product portfolio, the stabilization of market position and increase turnover. The first part will deal with the analysis of external and internal environment and identifying customers and their requirements. On the basis of of this survey is followed by detailed marketing strategy. I primarily focused in the marketing strategy on product marketing namely new product line of Moravian wines.
Description
Citation
BUREŠOVÁ, M. Marketingová strategie nově vzniklé společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (předseda) Ing. Vladimír Karpeta (místopředseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2011-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO